Vinduespudser på Amager

Dit alsidige vinduespudserfirma

Vil du ringes op?

Vi vender tilbage indenfor 15 minutter

Vi lægger vægt på en høj faglig standard og strækker os altid ekstra
for at yde en ekstraordinær god vinduespudsning.

Mangler du en vinduespudser på Amager?

Søger du efter en optimal løsning på rene vinduer? Hos QWC er vi din lokale vinduespudser på Amager, med adskillige års erfaring i branchen. Som professionel vinduespudser på Amager har vi både mandskabet og kompetencerne til at påtage os store opgaver på erhvervsejendomme, og kan naturligvis også håndtere private huse.

Vi har udstyret til at foretage vinduespudsning i op til 35 meters højde, uden brug af hverken lifte eller stilladser. Har du behov for at få pudset dine vinduer i højere højde, så fortvivl ej. Som professionel vinduespudser på Amager er vi alle naturligvis trænet og uddannet i at betjene lifte – derudover har vi professionelle erhvervsklatrere i vores team, så vi altid har mulighed for at løse enhver opgave.

Når du mangler en vinduespudser på Amager, er vi et sikkert valg. Vi kører både i Ørestad, Kastrup, Tårnby og så videre. Kontakt os blot for et tilbud på din opgave.

Vi tilpasser os til dine ønsker og behov

Kernen i QWC er sans for kvalitet, miljøvenlig pudsning, samt en dyb forståelse for vores kunders unikke behov. Uanset om du driver en travl café med store vinduespartier, driver en stor kontorbygning eller et privat hjem, er vores tilgang til enhver opgave fleksibel og altid tilpasset til dine ønsker. Det er vores garanti for at vi forbliver din pålidelige og alsidige vinduespudser på Amager.

Har du en stor opgave eller specifikke behov, sørger vi altid for at tage en dialog med dig inden vi går i gang med opgaven. Det sikrer, at vi kender alle dine ønsker, behov og krav. Vi sørger naturligvis også for at vejlede og komme med gode råd.

Lad QWC hjælpe dig

For skinnende vinduer er QWC det sikre valg. Som professionel vinduespudser på Amager tilbyder vi udover vores normale vinduespudsning, også glaspolering. Kontakt os endelig, når du har behov for professionel vinduespudsning. Udover at være din lokale vinduespudser på Amager, kører vi også i hele København, samt i Nordsjælland. Uanset hvor du befinder dig, er vi klar til at hjælpe. Ring på telefon 62 62 59 59 eller send en e-mail til kontakt@qwc.dk.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!