Vinduespudser i København med fokus på miljøvenlighed

Få skinnende vinduer

Vil du ringes op?

Vi vender tilbage indenfor 15 minutter

Vi lægger vægt på en høj faglig standard og strækker os altid ekstra
for at yde en ekstraordinær god vinduespudsning.

Din lokale vinduespudser i København

I hjertet af Storkøbenhavn finder du QWC – din professionelle vinduespudser i København, Nordsjælland og på Amager. Hos QWC er vi bestående af et stort og erfarent team, der dagligt hjælper virksomheder og private boligejere med deres behov for vinduespudsning og glaspolering.

Som lokal vinduespudser i København har vi hver dag fornøjelsen af at bringe klarhed og glans tilbage i de københavnske gader og stræder. Vi har et stort engagement og dedikation til miljøet, og stræber altid efter at være din bæredygtige vinduespudser i København. Miljøvenlighed er noget, der gennemtrænger vores organisation og er implementeret i alle vores arbejdsprocesser.

Med os som din vinduespudser i København er du altid garanteret et professionelt resultat, der vil efterlade dine vinduer rene og klare. Vi kører i hele København – herunder Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Valby, Nordvest og mange andre steder.

Når vinduerne trænger er QWC et sikkert valg

Hos QWC kombinerer vi det bedste fra begge verdener. Udover at have et skarpt øje for kvaliteten som vi leverer gennem traditionelle og effektive pudseteknikker, sørger vi samtidig for at være det bæredygtige valg, når du skal vælge en vinduespudser i København.

Vi har været foregangsmand for den bæredygtige omstilling i branchen. For at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige vinduespudserservice, har vi udviklet vores eget udstyr. Vi benytter ultra-rent vand til pudsning, og gør brug af miljøvenlige sæber. Det er vores, såvel som dit bidrag til en mere grøn hverdag.

Hos QWC har vi udstyret til at vaske vinduer i op til 35 meters højde uden brug af hverken lifte eller stilladser. Det gør os samtidig til et omkostningseffektivt valg. Derudover er flere i vores team specialister i erhvervsklatring, og kan pudse vinduer på svært tilkommelige steder. Kort fortalt, kan vi det hele. Kontakt din alsidige vinduespudser i København allerede nu.

Få et tilbud allerede i dag

Er du klar til at se verdenen mere klart? Om du repræsenterer en virksomhed eller blot ønsker, at dine vinduer i hjemmet skal skinne, står vi hos QWC klar til at hjælpe dig. Kontakt din lokale vinduespudser i København for et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov. Du kan kontakte din erfarne vinduespudser i København ved at ringe på telefon 62 62 59 59 eller ved at sende en e-mail til kontakt@qwc.dk.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!

God service

Det var en venlig og serviceminded mand der kom forbi. Jeg ser frem til at mine vinduer fremover bliver pudset af jeres firma!